Din guide till Ystad och Österlen

Var hittar man trevliga restauranger? Vilken gårdsbutik ska man handla i och var badar man bäst om vädret tillåter? Ystad-Österlen Guide har svaren på det – och mycket mer.

CA Andersson producerar i egen regi Ystad-Österlen Guide – den enda heltäckande turistinformationen som ligger ute hela säsongen – från påsk till påsk. Vi inspirerar och tipsar besökande i regionen om sevärdheter, kultur, natur, mat och dryck och inte minst om besöksmål och aktiviteter för alla. Dessutom finns här en speciell del med presentation av boende, restauranger, konstnärer, museer med mera, liksom ett genomarbetat kalendarium för hela säsongen.

Ystad-Österlen Guide finns bland annat på turistbyråerna, på hotell, restauranger, besöksmål och campingplatser. Och naturligtvis hos alla annonsörer! Guiden är en självklar information för alla besökande i vårt fantastiska område – och den är GRATIS! Ett utmärkt sätt för dig som annonsör att locka besökare. Guiden innefattar Ystad, Tomelilla och Simrishamns kommuner, som sträcker sig från väster om Ystad till Brösarp i nordöst. Du kan läsa guiden här eller ladda ner ett exemplar nedan.

 

Vill du annonsera eller bara veta mera, kontakta teamet i bakom Guiden Ystad Österlen 2017:

 

Hans Nilstam
Projektledning & Försäljning
Telefon: 0732-51 01 00

Annette Ohlsson
Annonsdesign
Telefon: 0411–736 13

Rita Rohlin
Redaktör
Telefon: 0706–17 97 64

Information för annonsörer

Du har möjlighet att annonsera i Guide Ystad Österlen. En annons här fungerar hela säsongen, dvs i stort sett från utgivningen i mitten av mars till julmarknader i november.
Guiden är den enda heltäckande tryckta turistinformationen i området och har blivit det naturliga sättet för besökande i området att informera sig om vad som händer och erbjuds. Därför är det mycket effektivt att annonsera i Guiden då läsaren är mottaglig för det som erbjuds. Annonserna är faktiskt en del av konsumentinformationen. Sett till användningen så får du en oerhörd uppmärksamhet och exponering till låg kostnad. Dessutom är vi noga med att Guiden skall innehålla tillräckligt mycket redaktionellt material för att vara intressant för läsaren.
Du kan välja annons i olika storlekar beroende på hur du vill synas. Dessutom erbjuder vi s.k. modulannons som ger dig möjligheten att synas till ett lågt pris. Modulannonser har vi i kategorierna boende, mat (restauranger, caféer, gårdsbutiker mm) konstnärer /kultur samt trädgårdar och naturupplevelser. Modulannonsen är uppbyggd efter en standardiserad mall och vi gör annonsen till dig.
Om du vill läsa mer om annonsering och få prislistan samt villkor och tekniska anvisningar så klickar du här.

Vill du annonsera eller bara veta mera, kontakta teamet i bakom Guiden Ystad Österlen 2016:

Peder Göransson
Telefon: 0411-736 15
Mobil: 0739-10 54 61

Hans Nilstam
Telefon: 0732-51 01 00

Vill du ha ett fysiskt exemplar, fyll i formuläret nedan så skickar vi över ett alldeles gratis!

Namn

E-post

Adress

Postnummer & Ort

Annonsörer och turistbyråer

Annonsörer och turistbyråer som vill beställa flera exemplar, skicka din beställning till lager@caandersson.com.