CA Andersson låter kunderna pitcha om kampanj

ettplusettblirtre

Vanligtvis brukar det vara reklambyråerna som tävlar om uppdragsgivarnas gunst. Nu vänder CA Andersson på steken och låter både befintliga och blivande kunder stå för tävlandet. Vinnaren tar hem en  kampanj värd 50 000 kronor.

Annica Ljungberg, marknadsföringsansvarig på CA Andersson berättar:

– Vi gör såhär dels för att det är ett sätt att visa vad vi går för – att vi kan tryck, men att vi också kan mycket mer. Och dels handlar det om att visa upp vårt Crossmedia-verktyg, ett sätt att jobba som öppnar för fantastiska möjligheter och som vi vet ger resultat för våra kunder, eftersom vi kan mäta resultatet.

Vinsten

Vinnaren tar hem en kampanj bestående av ett tryckt DR-utskick i 500 ex och digital uppföljning, inklusive statistik, utvärdering och analys. Allt är inkluderat: research, strategi, idé, skiss, kampanjplan och produktion, såväl tryck som digitalt. Det enda vinnaren behöver står för själv är porto + adresser.

1+1=3

Idén föddes ur en undersökning gjord av Ipsos för PostNords räkning. Undersökningen slår fast att en kombination av print och digital kommunikation levererar bäst effekt, ett scenario där 1+1 inte längre blir 2, utan 3 – eller mer. Annica Ljungberg menar att det är precis vad vårt verktyg handlar om.

– Här kombinerar vi enkelt ett fysiskt utskick med webb, mejl, sms och sociala medier – och databasinsamling för uppföljning och statistik. Crossmedia är ett utmärkt verktyg i säljkampanjer, tävlingar och lojalitetsprogram, liksom för event, inbjudningar och marknadsundersökningar.

Tävlingen är öppen för alla företag med en årsomsättning på minst 10 Mkr. Sista tävlingsdag är 10/2 2017. Välkommen att tävla på www.caandersson.com.

 

För bildmaterial och frågor, kontakta Annica Ljungberg

+46 31 743 00 36
+46 73 910 54 14
annica.ljungberg@caandersson.com