Job opportunities at CA Andersson

We’re always keen to hear from talented, ambitious people with the ability and desire to work independently and take the initiative. We have a flat organizational structure, with short lines of communication and decision-making. What drives us is an urge to improve technology, communication and skills.
Our core values at CA Andersson are foresight, kindness and respect for our history. We are proud to work for a company that has been in business since 1869.

Job ads

We have no vacancies at present.

Vi söker storformatsoperatör

Vår storformatsavdelning expanderar fantastiskt och vi söker erfaren operatör till våra printrar och efterbehandling.
Du har erfarenhet från motsvarande verksamhet där du idag deltar i arbetet från ”ax till limpa” dvs från prepress till efterbehandlingen av det producerade materialet. Du är helt enkelt allsidig och mångsidig.
Du har en inbyggd drivkraft som utvecklar både dig själv och företaget. Idérik och konkret med kunden i fokus! Du ser möjligheter och utmaningar i varje uppdrag.

Känns detta som en beskrivning på hur du är så tveka inte att höra av dig omgående!
Vi emotser ditt svar omgående, märkt ”Storformatsoperatör” till niclas.rennstam@caandersson.com.

Vi söker en erfaren tryckare!

Vi söker dig som har ett stort intresse för att leverera Premiumkvalitet i ditt jobb som tryckare. Du har ett skarpt färgstarkt öga, stor erfarenhet av offsettryckning och är en problemlösare.
Din bakgrund har du i en Heidelbergare eller Komori- press. Du känner att du vill fortsätta att utvecklas i ett positivt företag.
Vi erbjuder ett intressant, spännande och utvecklande jobb i våra offsetpressar, en fyrfärgs Heidelberg Speedmaster och en åttafärgs Komori. Du skall vara beredd på skiftarbete.

Tycker du att detta låter intressant så kontaktar du Patrik Jacobsson på patrik.jacobsson@caandersson.com 040 642 07 11

Vi söker säljare / relationsbyggare

Vi söker efter dig som är driven i din roll som säljare och relationsbyggare. Du har en gedigen bakgrund från den grafiska branschen. Du blir inspirerad av utmaningar som du enkelt fångar upp i dina relationer med kunder och prospects. Du gillar att vara en del av ett nätverk, att dela med dig av din kompetens för att ytterligare lägga grunden för nya och spännande affärsmöjligheter. Du ser lösningar som enda alternativet och problemen som en del av lösningen.

Känner du dig inspirerad till ett utmanande jobb, i en trevlig miljö med stora möjligheter, vill vi att du snarast skickar in din ansökan, märkt ”Säljare” till jonas.petersson@caandersson.com eller olle.sterner@caandersson.com