1+1=3

Välkommen!

Du kommer snart att få svara på några frågor i vårt Crossmedia-system, en viktig kugge i vårt kommunikationsmaskineri och ett bra exempel på hur du genom att kombinera kanaler i en och samma kampanj kan skapa fantastiska resultat. Vi vet hur bra det fungerar, nu är det din tur att upptäcka hur ett plus ett blir tre.

 

Sätt oss på prov

Svara på några enkla frågor, fyll i era företagsuppgifter och lämna en lysande motivering – då har ert företag chansen att vinna en kampanj till ett värde av 50 000 kronor. Tävlingen är öppen för alla företag med en årlig omsättning på 10 miljoner kronor och uppåt.

Tävlingsregler

Tävlingen är öppen för alla företag med en årlig omsättning på 10 miljoner kronor och uppåt. Bland företagen som senast den 10 februari 2017 svarat på samtliga frågor och lämnat en motivering till varför just de ska vinna väljer en jury bestående av representanter från CA Andersson AB ut en vinnare.

 

Vinsten består av:

– Briefingmöte
– Researcharbete/Skiss/Kampanjplanering
– Strategisk och kreativ produktion
– Tryckt DR-utskick*, upplaga 500 ex (omfång: 6-sidig folder eller liknande)
– Val av kanal
– Digital crossmediaproduktion
– Statistik/Utvärdering/Analys

 (*exklusive porto, det betalas av vinnaren)

Vinnaren väljer erbjudande och målgrupp, CA Andersson formulerar och formger ert budskap, trycker, distribuerar och följer upp. Vinnaren samtycker också till att användas som referenscase i CA Anderssons marknadsföring.

 

Lycka till!

Annica Ljungberg

Annica Ljungberg

Premium Partner
Web/Print/Inhouse

+46 31 743 00 36
+46 73 910 54 14
annica.ljungberg@caandersson.com

Vinn en kampanj!

Vill du veta mer?
Läs vidare i bloggen

Olika kanaler har olika fördelar. Att kommunicera digitalt är snabbt och mer direkt, enklare att mäta och ofta ekonomiskt fördelaktigt. Samtidigt visar ny forskning att fysisk kommunikation, print, skapar bättre motivation, känslomässigt engagemang och uppmärksamhet hos mottagaren – även bland unga. Men det som är riktigt intressant är vad som händer när man kombinerar de två…