Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Sommaren är här och det innebär att det är dags för nyårsfirande här på CA Andersson. Vi gör bokslut och sammanfattar ett härligt och händelserikt år som gått – och passar samtidigt på att avslöja en del spännande framtidsplaner. Häng med!

Full fart framåt
Bara för att vi råkar vara Malmös äldsta tryckeri betyder inte det att vi står still i utvecklingen – tvärtom. Under året har vi investerat drygt 30 Mkr i maskiner, ny kompetens och utveckling av nya produkter och tjänster. Olle Sterner ser ljust på framtiden.

– Absolut, inte minst för att allt fler får upp ögonen för vad vi kan göra – och för att vi vet att det är få som kan konkurrera med helheten i vårt One Stop Shop-erbjudande.

Triss i nya tryckpressar
I år har vår maskinpark fått en rejäl uppgradering. Dels med hjälp av en ny latexprinter HP 3100 och en ny digital-press HP Indigo 7900 som båda gör sitt för att öka såväl produktivitet som kvalitet. Och så kronan på verket: en ny Heidelberg XL75 som är utrustad med åtta tryckverk och ett vattenlackverk.

– Den är välkommen, vi kommer att reducera både intagningstider och inställningsmakulatur drastiskt, berättar Patrik Jacobsson, produktionsansvarig för affärsområdet Print.

Tryckfrihet i ordets sanna bemärkelse
Under året fyllde tryckfriheten 250 år – och vi såg till att fira den ordentligt. För tryckfrihet är både grunden till vår verksamhet och en bra beskrivning av hur vår verksamhet ser ut idag. Hos oss är du ju fri att trycka vad du vill, när du vill – eller att kommunicera på helt annat vis. CA Andersson har utvecklats till ett komplett kommunikationshus.

Ökad kreativ kompetens sökes
CA Communication kommer också att förstärka arbetsgruppen ytterligare inom kort. En visuell kreatör och en säljande projektledare står på önskelistan. Känner du någon sådan i Göteborgsområdet? Tipsa oss gärna.

– Vi vill hela tiden förenkla för våra kunder, och ett sätt att göra det är att se till att vi har kompetens för att hjälpa till med alla led i kommunikationskedjan, säger Olle.

Utökad tillgänglighet
Nu kan du shoppa loss hos oss varje dag, dygnet runt – direkt på webben!
I vår OneStop-WebShop kan du beställa utvalda produkter profilerade efter dina önskemål. Snabbt, smidigt – och med samma höga kvalitet som vanligt.

– Tillgänglighet är otroligt viktigt idag, även för företagskunder. Därför tror vi starkt på e-handel också för oss som tryckeri. Allt handlar som sagt om att göra det så enkelt som möjligt att vara kund hos CA Andersson, säger Olle.

Och ett nytt affärsområde
Innan vårt år tog slut hann vi också med att rulla ut en storslagen nyhet. MEDIA CARRIER är ett smartare displaysystem för transportfordon av alla slag, ett utmärkt sätt att låta ditt, eller dina annonsörers, budskap ta plats i stadsbilden. Det är enkelt att montera, enkelt att byta budskap på och helt fritt från dyra folieringar. Hans Torsmar är ansvarig för affärsområdet.

– Vi tror starkt på det här, och märker redan av ett stort intresse för konceptet. Det innebär ju stora fördelar för såväl företag som deras annonsörer både vad gäller flexibilitet och ekonomi.


Välkommen till CA Anderssons ONESTOPSHOP