Populära Ystad & Österlen-guiden växer igen

I år blir vårt populära turistmagasin Ystad & Österlen Guide större än någonsin förut, både när det gäller innehåll och format. Förutom Österlen och kommunområdena Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla, och Ystad ingår nu även kuststräckan från Abbekås till Falsterbo, vilket gör att vi täcker in hela skånska sydöst- och sydvästkusten i den egna delen: ”Havsnära”. Guiden är en självklar källa till information och inspiration för alla besökande i vårt fantastiska område – och den är GRATIS! Ett utmärkt sätt för dig som annonsör att locka besökare.

Inspiration som räcker året om

Guide Ystad & Österlen och Havsnära finns ute hela säsongen – från påsk till påsk. Vi inspirerar och tipsar besökande i regionen om sevärdheter, kultur, natur, mat och dryck och inte minst om besöksmål och aktiviteter för alla. Dessutom finns här en speciell del med presentation av boende, restauranger, konstnärer, museer med mera, liksom ett genomarbetat kalendarium för hela säsongen.

Här hittar du guiden

Du hittar Guide Ystad & Österlen och Havsnära på turistbyråer, på hotell, restauranger, besöksmål och campingplatser runt om i området. Och naturligtvis hos alla våra annonsörer.

Läs tidigare nummer här.
Läs 2019 års nummer här.

 

Annonsera

Guiden är en självklar informationskälla för alla besökande i vårt fantastiska område – och den är alldeles GRATIS! Att annonsera i guiden är därför ett utmärkt sätt för dig att locka besökare. Läs mer om att annonsera här.

Vill du annonsera eller bara veta mera? Kontakta teamet bakom guiden här:

 

Peder Göransson
Projektledning & Försäljning
Telefon: 0705-10 09 57

Annette Ohlsson
Annonsdesign
Telefon: 0739–10 54 60

Rita Rohlin
Redaktör
Telefon: 0706–24 15 60

Information för annonsörer

Du har möjlighet att annonsera i Guide Ystad Österlen. En annons här fungerar hela säsongen, dvs i stort sett från utgivningen i mitten av mars till julmarknader i november.
Guiden är den enda heltäckande tryckta turistinformationen i området och har blivit det naturliga sättet för besökande i området att informera sig om vad som händer och erbjuds. Därför är det mycket effektivt att annonsera i Guiden då läsaren är mottaglig för det som erbjuds. Annonserna är faktiskt en del av konsumentinformationen. Sett till användningen så får du en oerhörd uppmärksamhet och exponering till låg kostnad. Dessutom är vi noga med att Guiden skall innehålla tillräckligt mycket redaktionellt material för att vara intressant för läsaren.
Du kan välja annons i olika storlekar beroende på hur du vill synas. Dessutom erbjuder vi s.k. modulannons som ger dig möjligheten att synas till ett lågt pris. Modulannonser har vi i kategorierna boende, mat (restauranger, caféer, gårdsbutiker mm) konstnärer /kultur samt trädgårdar och naturupplevelser. Modulannonsen är uppbyggd efter en standardiserad mall och vi gör annonsen till dig.
Om du vill läsa mer om annonsering och få prislistan samt villkor och tekniska anvisningar så klickar du här.

Vill du annonsera eller bara veta mera, kontakta teamet i bakom Guiden Ystad Österlen 2016:

Peder Göransson
Telefon: 0411-736 15
Mobil: 0739-10 54 61

Hans Nilstam
Telefon: 0732-51 01 00

Vill du ha ett fysiskt exemplar, fyll i formuläret nedan så skickar vi över ett alldeles gratis!

Namn

E-post

Adress

Postnummer & Ort

Annonsörer och turistbyråer

Annonsörer och turistbyråer som vill beställa flera exemplar, skicka din beställning till lager@caandersson.com.