Vill du bli en del av något större?

Då är du välkommen till vår avdelning för storformat! Vi behöver nämligen toppa teamet i Malmö med ytterligare en härlig kollega. Våra fina kunder finns inom alla möjliga branscher, från bilar och entreprenadmaskiner till läkemedel, underkläder och bostäder – med flera. Och de behöver din hjälp.

Som ett tryckeri – fast inte bara…
Även om vi har Sveriges vanligaste efternamn är vi ett rätt ovanligt företag. CA Andersson grundades 1869 som ett renodlat tryckeri, idag är vi ett komplett kommunikationshus med ett hundratal anställda på flera orter, bland annat i Göteborg och i Malmö. Vi är snabba, smarta och roliga att jobba med, sägs det. Och vi har stora planer för framtiden.

Är du projektledaren vi söker?
Det här är ett perfekt jobb för dig som gillar omväxling i tillvaron, för här får du hjälpa våra kunder med allt de kan tänkas behöva inom storformatsproduktion. Med van hand lotsar du dem fram bland materialval, format och utföranden. Små, snabba jobb blandas med större produktioner – och vi ska inte sticka under stol med att det behöver gå undan ibland.

Därför söker vi en energisk person som kan hålla huvudet kallt även i stressade situationer – men vi vill också att du har ett varmt hjärta, för det märks i hur du bemöter kunder och kollegor. Och vi tror att du har erfarenhet från storformatsproduktion. Kanske jobbar du redan idag som projektledare inom området? Kanske jobbar du själv i produktionen idag, och vill se om gräset är grönare i projektledarrollen? Oavsett vilket vill vi gärna höra ifrån dig!
Sista ansökningsdag är 31/12 men vi behövde dig redan igår, så vänta inte för länge…

 
Välkommen med din ansökan!