Vill du växa med oss?

Klart du vill! Tack vare flera nya, spännande kunder behöver vi toppa teamet i Göteborg med ytterligare tre kommunikationsstarka kollegor, och Malmögänget med en. Våra härliga kunder finns inom alla möjliga branscher, från bilar och entreprenadmaskiner till läkemedel, underkläder och bostäder. CA Andersson grundades 1869 som ett renodlat tryckeri, idag är vi ett komplett kommunikationshus med ett hundratal anställda på flera orter, bland annat i Göteborg och i Malmö.

 

 

Som en reklambyrå – fast ändå inte

Även om vi har Sveriges vanligaste efternamn, är vi ett rätt ovanligt företag. Hos oss finns inga hierarkier. Vi har ont om såväl prestige som ömma tår och vassa armbågar. Inte heller har vi några gyllene ägg eller andra reklampriser att pynta kontoret med. Istället har vi ofta ekologiska frukostägg i kylskåpet. Vi är nämligen mer intresserade av att våra anställda ska må bra – för då vet vi att våra kunder också gör det. Några andra saker vi har gott om är idéer, nyfikenhet och erfarenhet som skapar förståelse för våra kunders olika situationer. Vi är snabba, smarta och roliga att jobba med, sägs det. Vi har stora planer, och vi växer så det knakar. Därför behöver vi din hjälp.

En copywriter som vet vad det handlar om – Göteborg

Vår nya copywriter brinner för att skapa riktigt bra grejer. Även när det behöver gå snabbt, för det gör det ibland. Du kan producera engagerande kommunikation för alla kanaler – skriver du även bra på engelska är det ett plus. Men du vet också att jobbet som copywriter är så mycket mer än att bara ”skriva något roligt”. Du känner igen en bra idé när du ser den, att driva idé- och strategiarbete är inga konstigheter och du kan sätta dig in i kundens verklighet och se affärsnyttan i våra uppdrag.

Naturligtvis är du nyfiken, inte minst på nya sätt att kommunicera. För att trivas med jobbet tror vi att du har ett par års erfarenhet som copywriter, men du behöver inte alls ha jobbat på någon ball byrå. I slutändan är det vad du kan (din portfolio) och vad du vill som räknas.

En kreativ projektledare, typ – Göteborg

Här söker vi en person som gamla reklamrävar skulle säga inte finns. Men mycket har förändrats i dagens kommunikationslandskap, så vi tror annorlunda… Det här är ett jobb för dig som både vill hålla i tyglarna och låta idéerna springa fritt. Ibland leder du en hel arbetsgrupp genom ett projekt – ibland får du rycka in och på egen hand skapa kommunikation för våra kunder, till exempel för deras sociala kanaler. Så ja: du behöver kunna hantera Adobe-programmen och gilla att skapa innehåll.

Du trivs med kundkontakt och har inga problem med att sälja in idéer eller peppa din arbetsgrupp till nya storverk – men du har heller ingen allergi mot administration. Stora jobb blandas med mindre, dina idéer får utrymme och du får ett stort eget ansvar. Kanske jobbar du som projektledare eller koordinator och saknar det kreativa? Kanske är du en kreatör som är nyfiken på projektledning? Kanske gör du något helt annat, men känner spontant att det här låter som världens roligaste jobb? Fint, då vill vi höra ifrån dig!

En mästerlig marknadskoordinator – Göteborg

Det här är jobbet för dig som trivs med omväxling i tillvaron. Våra tre webbshoppar blir ditt huvudansvar, med allt från marknadsföring till uppdatering och utveckling av dem. Men här finns även en hel del andra godsaker att hugga tag i. Du är en vass administratör som älskar att samla in och analysera information – och du har gott om idéer om vad man kan göra med den.

Du är en stjärna på planering, kan fixa lite enklare formgivning och gillar att kommunicera – inte minst i de sociala kanalerna. Självklart kan du följa upp trafik från sökmotorer och digitala kampanjer med hjälp av bland annat Google Analytics – och du är nyfiken på nya sätt att kommunicera.

En säljare som inte gör som alla andra – Malmö

På reklambyrån skulle din titel förmodligen vara något i stil med account manager eller kanske kundansvarig. Men vi skäms inte för att berätta att ditt jobb handlar om försäljning – det som räknas är hur du gör det. För att trivas hos oss behöver du inte vara stor i käften, däremot behöver du vara riktigt bra på att lyssna. Hur ska vi annars få reda på vad våra kunder behöver hjälp med? Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning till företag och gärna ett brett kontaktnät.

Men du backar heller inte för att träffa nya kunder – nya människor är kunder du ännu inte lärt känna, liksom. Du behöver ha kunskap om, och intresse för, försäljning av kommunikationslösningar: från idé och strategi till produktion. Här får du jobba med något av det roligaste som finns: att hjälpa företag att lyckas med sin kommunikation och att stärka deras varumärken. Och du är med hela vägen, från den första kontakten till beställning av uppdrag.

Och så det praktiska

Alla tjänsterna är tillsvidareanställningar med sedvanlig provanställning, heltid eller deltid: vi är öppna för förslag. Tre skrivbord väntar på vårt fina kontor i Gårda, Göteborg, det fjärde finns på vårt Malmökontor. Sista ansökningsdag är 31/10 men vi behövde er redan igår, så vänta inte för länge…

Välkommen med din ansökan!