CA ANDERSSON + PRINTFABRIKEN = SANT

CA ANDERSSON + PRINTFABRIKEN = SANT

I december förra året fick vi nöjet att välkomna Printfabriken i Karlskrona till CA Anderssons universum. Printfabriken grundades 1999, och har sedan dess vuxit till ett uppskattat tryckeri med ett tjugotal kompetenta anställda och en årlig omsättning på runt 40 miljoner kronor.

För oss på CA Andersson innebar förvärvet dels att vi ökar vår kapacitet, men också en större geografisk räckvidd. Vår VD och ägare Olle Sterner är nöjd med affären.
– Printfabriken är ett tryckeri med stor erfarenhet och intressanta relationer. De blir ett värdefullt och välkommet tillskott till vår verksamhet, säger Olle Sterner.

One Stop Shop Karlskrona
Printfabrikens kunder får tillgång till hela CA Anderssons One Stop Shop-koncept med kompetens och resurser för att hjälpa till med alla typer av kommunikationslösningar. Från idé och strategi till produktion, såväl digitalt som analogt. Tryck, webb, displaymaterial, design, crossmedia, DM, lager, e-handelslösningar, distribution och logistik. I samband med förvärvet investerade vi också i en 8-färgspress i Karlskrona – och Stefan Åkesson, VD på Printfabriken, ser ljust på framtiden.
– Förr eller senare kommer varje verksamhet till en punkt där man behöver växa för att komma vidare. Nu får vi möjlighet att göra det under CA Anderssons paraply, och det känns kanonbra.

En vinn-vinn-situation för framtiden
Oavsett om du är kund hos CA Andersson eller hos Printfabriken kommer du säkerligen att känna dig hemma även i framtiden, eftersom verksamheterna behåller både namn och inriktning. Förvärvet av Printfabriken blir helt enkelt ytterligare ett steg i att vässa CA Anderssons erbjudande, och vice versa. Det bådar gott för framtiden, menar Olle Sterner.
– Absolut, det här gör oss till en kraft att räkna med, en ännu starkare och mer komplett samarbetspartner.