CASE


FASTIGHETSBYRÅN
PRINT & DIRECT


Med avancerad skär- och applikationsteknologi och bra idéer skapar vi direktreklam som verkligen sticker ut.
Det har Fastighetsbyrån i Höganäs fått bevis på.

FASTIGHETSBYRÅN

Med avancerad skär- och applikationsteknologi och bra idéer skapar vi direktreklam som verkligen sticker ut. Det har Fastighetsbyrån i Höganäs fått bevis på.

Gilbert Christoffersson Fastighetsbyrån i Höganäs var trött på slentrianmässiga DM-utskick som varken syntes eller gav den effekt han önskade sig. Han diskuterade saken med CA Andersson som presenterade ett förslag:
–Varför inte göra en försändelse där en Trisslott ”tittar ut” och med en ”dragkedja” som öppning? Då stimulerar vi både nyfikenheten och intresset. 

Gilbert gillade idén och skickade ut enheten på sin primärmarknad. Resultatet var häpnadsväckande.
–Vi fick fantastisk respons på kampanjen jämfört med tidigare. Jag vill inte avslöja några exakta siffror, men vi fick en ökning med många hundra procent.
–Dessutom hjälpte CA Andersson oss med en crossmedialösning, så att mottagarna kunde skicka in sina svar digitalt. 40 procent av svaren kom via webben, vilket också är rekord i våra sammanhang. 

Det var när Gilbert Christoffersson förvärvade Fastighetsbyrån i Höganäs för drygt ett år sedan som han ville testa nya idéer och kontaktade CA Andersson. Samarbetet funkar jättebra, de är duktiga på vad de gör och har stor DM-erfarenhet, avslutar Gilbert.

Så är du nyfiken på DM som ger effekt, kontakta oss redan i dag.