CASE


FLYGBOLAGET BRA
TRYCK, LOGISTIK OCH WEBBSHOP


Den 29 februari 2016 fick Sverige ett nytt flygbolag. Malmö Aviation och Sverigeflyg gick ihop till BRA och skapade landets största inrikesnät. På CA Andersson har vi hjälpt till att ge det nya varumärket luft under vingarna. Vi har haft ansvar för alla trycksaker och byggt en logistiklösning med webbshop där de 13 lokala kontoren kan beställa såväl kommunikationsmaterial som funktionstrycksaker.

FLYGBOLAGET BRA TRYCK, LOGISTIK OCH WEBBSHOP

Den 29 februari 2016 fick Sverige ett nytt flygbolag. Malmö Aviation och Sverigeflyg gick ihop till BRA och skapade landets största inrikesnät.  På CA Andersson har vi hjälpt till att ge det nya varumärket luft under vingarna.  Vi har haft ansvar för alla trycksaker och byggt en logistiklösning med webbshop där de 13 lokala kontoren kan beställa såväl kommunikationsmaterial som funktionstrycksaker.

BRA, Braathens Regional Airlines, är en fusion mellan Malmö Aviation och Sverigeflyg.
Med 13 destinationer och Bromma som nav ritar BRA om kartan för det svenska inrikesflyget.
– Jag tycker att det är på tiden att vi svenskar får ett flygbolag som är helt fokuserat på att utveckla den svenska inrikesflygtrafiken och som på allvar kan knyta samman Sverige.
När vi nu samlat våra åtta bolag under ett gemensamt namn är ledorden enkelhet och närhet, berättar Anders Ehrling, VD och koncernchef för BRA.
– Grundtanken handlar om att utvecklas tillsammans med Sveriges olika regioner. Därför har BRA valt bort tanken på ett huvudkontor och har istället egna medarbetare både på marken och i luften på samtliga 13 destinationer som bolaget flyger på.
För CA Andersson har fusionen varit en spännande utmaning. Joakim Berndt, projektledare för uppdraget berättar:
– Vi har producerat en respektingivande mängd trycksaker och samtidigt byggt upp hållbar logistik och struktur för alla regionkontoren. Navet är en webbshop som vi designat och där allt material kan beställas, men vi har också det operativa ansvaret för lager, logistik och distribution, avslutar Joakim Berndt.