CASE


BOKLOK
INFÖRSÄLJNINGSKAMPANJER PRINT, STORFORMAT & LOGISTIK


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept som utvecklats av IKEA och Skanska. Tillsammans bygger man kloka bostäder för människor som vill bo bra i ett eget hem, men ändå ha pengar över till annat.
Och så har man gjort ett ovanligt klokt val av medialeverantör.
Just det, CA Andersson!

BOKLOK INFÖRSÄLJNINGSKAMPANJER PRINT, STORFORMAT & LOGISTIK

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept som utvecklats av IKEA och Skanska. Tillsammans bygger man kloka bostäder för människor som vill bo bra i ett eget hem, men ändå ha pengar över till annat. Och så har man gjort ett ovanligt klokt val av medialeverantör. Just det, CA Andersson!

Prisvärda, kvadratsmarta lägenheter eller radhus, det är hela idén bakom BoKlok som startades av Skanska och Ikea för ett tjugotal år sedan.

 

Vi har jobbat med CA Andersson i tre år nu, och det har fungerat väldigt bra, säger Jessica Rosén som är Chef marknadskommunikation på BoKlok.

– Inför varje nytt projekt följer vi en väldokumenterad strategi med ett antal olika moment för att utveckla och säkerställa intresse, fortsätter hon.

– I ett tidigt skede utnyttjar vi den fysiska platsen för projektet där vi kommunicerar konceptet via byggskyltar och vepor.

– I införsäljningsskedet jobbar vi med DM i olika former och när vi kommer till säljstart har vi projektbroschyrer och utställningsmaterial när vi möter kunderna. Parallellt med printkampanjen kör vi bearbetning via webb, mail och sociala medier.

– CA Andersson är vår partner när det gäller vårt tryckta material och de är även ansvariga för lager och logistik. Via en webbsajt som heter Snickarboden kan våra säljrepresentanter beställa allt material, och hela den hanteringen sköter CA Andersson på ett klokt och smidigt sätt.