CASE


JETPAK
PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER


Landets första budföretag i samarbete med ett av landets äldsta tryckerier. Och bägge med en inställning till kvalitet och leveranssäkerhet som överensstämmer till ett hundra procent.
Kanske inte så konstigt att Jetpak valt CA Andersson som premium partner för sina nya profil- och arbetskläder.

JETPAK PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER

Landets första budföretag i samarbete med ett av landets äldsta tryckerier. Och bägge med en inställning till kvalitet och leveranssäkerhet som överensstämmer till ett hundra procent. Kanske inte så konstigt att Jetpak valt CA Andersson som premium partner för sina nya profil- och arbetskläder.

Jetpak har det senaste året genomfört en större uppdatering av sin visuella identitet, och det var här CA Andersson kom in i bilden.
– Vi fick chans att presentera en ny design av Jetpaks klädkollektion, och valet föll på vårt förslag, berättar Fredrik Svensson som är projektledare för uppdraget.
– Jetpak har historiskt baserat kläderna på sin röda profilfärg, men önskade nu en modernare kollektion med högre kvalitetskänsla. Vi skissade upp en kollektion där vi istället lade fokus på svart som kontrast till den nya röda logon och det var den kollektionen valet föll på.

 

CA Andersson ansvarar nu för att all personal inom Jetpak får rätt outfit med rätt utseende och känsla. Allt från oömma, slitstarka arbetskläder till mer casual business.
All logistik sköts från CA Anderssons tryck- och logistikcenter.
– Vi har byggt upp en webbshop där alla beställningar läggs in och sedan ser vi till att flödet fungerar som det ska. Vi servar alla nordiska länder, och med hänsyn till att en uppsättning arbetskläder består av pikétröja, väst, byxor, shorts, jacka och skor, så är det en relativt stor operation.
Totalt handlar det om att 500 anställda i hela Norden ska representera Jetpak med rätt identitet och profil. Förutom kläder har CA Andersson även uppdraget att utveckla och ta fram Jetpaks kollektion av giveaways.