CASE


MERCEDES-BENZ
PRINT, EXPO & DIRECT


Mercedes-Benz är ett av världens mest prestigefyllda premiumvarumärken. Kraven på kvalitet är minutiösa i alla led.
Sedan ett och ett halvt år tillbaka har CA Andersson haft förmånen att samarbeta med Mercedes-Benz Sverige.

MERCEDES-BENZ PRINT, EXPO & DIRECT

Mercedes-Benz är ett av världens mest prestigefyllda premiumvarumärken. Kraven på kvalitet är minutiösa i alla led. Sedan ett och ett halvt år tillbaka har CA Andersson haft förmånen att samarbeta med Mercedes-Benz Sverige.

– Vi jobbar med ett ganska brett spektrum för Mercedes-Benz, berättar Fredrik Löfberg på CA Andersson och fortsätter:
– Självklart premiumtryck i olika former, men vi har även varit engagerade i årets lanseringar.
Under hösten har Mercedes-Benz tjänstebilskoncept FleetEdition varit i fokus hos CA Andersson, dels konceptbroschyrer men också DM-enheter.
FleetEdition är Mercedes-Benz specialpaketerade tjänstebilar riktade mot företag.
– Vi erbjuder lösningar när det gäller såväl personalbilar som leasingbilar och företagsbilar, berättar Ola Olsson, ansvarig för Fleet Sales i Sverige, och tillägger:
– Vi har gjort undersökningar om vad tjänstebilsinnehavarna vill ha och sedan anpassat våra erbjudanden efter detta. Bilarna i FleetEdition är välutrustade redan från början och handlar om nettoprissatta bilar som är rabatterade och klara för företagsmarknaden.

 

Marja Westberg är projektledare på Mercedes-Benz Sverige och har ett nära samarbete med CA Andersson.
– Jag samarbetade med CA på mitt förra jobb och vet vad de går för, både kvalitets- och servicemässigt. Vi har en bra dialog och har bland annat utvecklat ett DM-koncept tillsammans.
Marja visar ett antal DM-enheter som i hopvikt form ser ut som en kvadratisk folder men som i uppvikt form är ett plustecken.
– Ett tydligt ”added value”, ler Marja.

Hon berättar också om samarbetet kring konceptet ”Mercedes me” som lanserats under året.
– Vårt nya varumärke ”Mercedes me” är vår digitala plattform med en uppsjö smarta tjänster. Vi har jobbat tätt med CA Andersson för att visualisera den på ett begripligt sätt. Bland annat har de gjort displayer till våra bilhallar i form av gigantiska smartphones som förklarar idén med ”Mercedes me.”
– Med CA Andersson har vi en ”bred leverantör” som hjälper oss med många operativa lösningar, alltid med bästa tänkbara service och kvalitet. En trygg och pålitlig partner, helt enkelt. ”Das Beste oder nichts” är Mercedes-Benz motto. Det gäller även valet av leverantörer, avslutar Marja Westberg.