CASE


RADIX KOMPETENS
COMMUNICATION, PRINT


Radix Kompetens är ett växande företag som hjälper människor till en bättre tillvaro genom jobb, praktik och studier. Flera av deras tjänster lyder under lagen om valfrihetssystem, vilket innebär att de arbetssökande själva får välja vilket företag de vill få hjälp av. Det gör det viktigt för Radix Kompetens att verkligen nå ut med sitt erbjudande. CA Andersson har hjälpt till med detta – hela vägen från webben till det personliga mötet.

Radix

Radix Kompetens är ett växande företag som hjälper människor till en bättre tillvaro genom jobb, praktik och studier. Flera av deras tjänster lyder under lagen om valfrihetssystem, vilket innebär att de arbets- sökande själva får välja vilket företag de vill få hjälp av. Det gör det viktigt för Radix Kompetens att verkligen nå ut med sitt erbjudande. CA Andersson har hjälpt till med detta – hela vägen från webben till det personliga mötet.

Förutom en hel del trycksaker på flera olika språk och giveaways som till exempel pennor, block och läppcerat har det här projektet gett CA Andersson möjlighet att spänna sina digitala muskler. Härligt, tycker Annica Ljungberg på CA Andersson.
– Vi har stor kunskap inom både digitala och sociala medier, och ett sådant här uppdrag är ett perfekt tillfälle att visa vad vi går för.

Radix kompetens har bland annat fått en helt ny hemsida anpassad för både mobil och läsplatta. Trots att den har en del avancerad teknik under huven är den enkel för användaren att förstå. Marlena Sjöström, marknadschef på Radix Kompetens berättar att de också fått hjälp med utbildning i SEO och webbstatistik. Plus en riktig djupdykning i sociala medier.

– Vi har fått bra hjälp att utveckla hur vi jobbar med våra sociala kanaler. Till exempel fick vi rätat ut våra frågetecken om Facebook-annonsering, så nu har vi fått fler följare. Tipsen har också gett oss mer trafik till vår hemsida.

Det är ingen tvekan om att just den digitala biten är viktig för att stå sig i konkurrensen.
– Syns du inte, så finns du inte. En professionell hemsida och sociala medier är ett måste idag, menar Marlena Sjöström – och tillägger att nästa steg för Radix Kompetens blir att utforska möjligheterna med Crossmedia.

Marlena Sjöström uppskattar både bredden och spetsen av kompetenser hos CA Andersson.
– Här kan vi få allt på ett ställe. Vi har ett jättebra samarbete, och drar stor nytta av varandra.