Stolt partner till Sweden Rock Festival

Stolt partner till Sweden Rock Festival

Att vi på CA Andersson fyller 150 år i år hindrar oss inte från att rocka mer än någonsin. Vi har nämligen inlett ett samarbete med Sweden Rock Festival som preferred partner inom print och expomaterial.
– Det ska bli otroligt kul!  Vi ser fram emot ett spännande samarbete där vi både hjälper Sweden Rock att synas från sin bästa sida och även får chans att presentera oss och vårt erbjudande för de andra partnerföretagen i nätverket, säger Calle Höök försäljningsansvarig hos oss på CA Andersson.
Och så här kommenterar Mats Natvig, VD för Sweden Rock Festival samarbetet:
– Det samarbete som Sweden Rock Festival AB nu inleder med CA Andersson som premium print och expo partner är riktigt spännande och innebär stora framtida möjligheter för båda parter. För en komplex verksamhet som Sweden Rock är det viktigt att hitta de leverantörer och samarbetspartners som ligger i framkant inom sin respektive bransch och CA Andersson är i dag ett ledande och komplett kommunikationshus med kvalificerad kompetens inom såväl analoga som digitala medier, välkända för sin punktlighet och snabba leveranser.

Inom kort kommer vi att fira detta härliga samarbete med en riktigt fin tävling – håll utkik i våra sociala kanaler. Behöver du också hjälp med marknadsföring som rockar? Då vet du var vi finns!

SWEDEN ROCK: korta fakta

  • Grundades 1992
  • Sveriges största festival – Europas mest lönsamma
  • Ägs av Live Nation
  • 4 dagar – 83 band – 5 scener
  • 35 000 sålda biljetter/dag
  • Besökare från 50 länder – snittålder 40 år – 90% är från Sverige

Läs mer om Sweden Rock Festival HÄR.