Think big!

Think big!

CA Expo hjälper dig att synas i mediabruset!
Vi trycker material och budskap till bildväggar, popups, ramsystem, rollups, broschyrställ, diskar och flaggsystem. Alltid med bästa tänkbara bildkvalitet. Och alltid med displaysystem i premiumkvalitet. Och med vår nya planskrivare utökar vi möjligheterna ännu mer och kan nu trycka på skivor som är upp till 4,5 cm tjocka.

POLESYSTEM

caexpo1

Pole System från Expolinc är en suverän lösning när du snabbt och enkelt vill skapa profilering och uppmärksamhet. Stödben och teleskop-pinne monterar du på nolltid, och sen är det bara att haka på vepan. Eller veporna. Pole System fungerar lika bra enkelsidigt som dubbelsidigt. Teleskop-pinnen är steglös så att du lätt sätter rätt höjd på budskapet.

TOP TOWER

towerofpower

Top Tower är en patenterad och mycket prisvärd displayprodukt för inomhusbruk. Formatet ger stort kreativt utrymme och hög uppmärksamhet. Tack vare sin ellipsform kan tornet ställas fristående på golv utan några extra tillbehör. Den är mycket lätt att hantera och flytta och viks enkelt ihop till ett behändigt paket. Top Tower tillverkas i miljöanpassad wellpapp och trycks på bägge sidorna med vanttenbaserad färg och kan även lamineras.

caexpo3

BILDVÄGGAR OCH MONTRAR PÅ NOLLTID.

Expolinc har skapat ett fenomenalt system för små som stora utställningar. Tack vare supersmarta detaljer är de busenkla att sätta upp och resa med. En standardmonter ryms i en transportväska (som dessutom fungerar som disk).
Ett finurligt magnetsystem håller bildpanelerna på plats, och du kan bygga och designa din monter praktiskt taget hur du vill.
Du kan bygga svängda bildväggar som en fond. Du kan bygga med helt rum med raka moduler och vinklar. Eller kombinera raka och svängda moduler.
Med vårt premiumtryck får du en utställning eller monter som supportar ditt varumärke till etthundra procent. Och som du alltid kan lita på.

Detta är bara en del av vad CA Expo kan göra. Vad kan vi göra för dig?

Läs mer om CA Expo här.