WEBBDESIGN

En hemsida är ofta det första intrycket av företaget. Därför måste den visa och uttrycka vad och vem ni är. Vi hjälper er att hitta er essens och skapa digital kommunikation som ger den rättvisa. Vi stöttar er hela vägen från idé, struktur till en färdig produkt med både webbdesign, användargränssnitt och innehåll. Vi hjälper er utnyttja och använda de funktioner som behövs för att hemsidan ska vara en vital del i företagets strategiska kommunikation.

Vi utvecklar på den tekniska plattform som är bäst anpassad för behovet som exempelvis WordPress, Joomla eller Drupal. Vi bygger sidan så att du själv lätt kan uppdatera och redigera innehållet med text och bild – och lär dig gärna hur. Självklart bygger vi responsiva sajter som anpassar sig efter storleken på den enhet du använder, oavsett om det är en dator, smartphone eller läsplatta.

Webbshop
Behöver du en hemsida med möjlighet till försäljning och betalning? Vi har verktygen och kunnandet för effektiv och säker e-handel. Läs mer här.

Kampanjsidor
När du vill skapa en tillfällig kampanjsajt parallellt med din ordinarie hemsida hjälper vi dig med alla delar, allt från design och innehåll till länkningar, integration med e-post, sms och databashantering.

Sökmotoroptimering
Att landa högt upp i sökmotorerna är en prioriterad uppgift när vi bygger din hemsida. Vi ger dig de grundläggande verktygen för att förstärka auktoriteten hos de viktigaste sökmotorerna.