CA BILDEKOR, FOLIERING & STRIPNING

Vi har teknik och kunnande för att profilera dina bilar och fordon precis som du vill. Vi stripar dataskurna texter och logotyper, vi trycker fyrfärgsbilder och motiv på tunn folie och täcker bilen helt eller delvis.

CA Andersson har stor kompetens inom visuell profilering och dekorering av bilar och andra fordon. Kapaciteten är stor och vi haft uppdrag att foliera både flygplan och omfattande fordonsflottor på kort tid.

 

Stripning

Den vanligaste formen av bildekor är laserutskuren vinyl som gör det möjligt att profilera fordonet med logotyper, mönster och texter. Vi tar hand om hela processen om du så vill, från idé och skiss till produktion och montering. Självklart hjälper vi även till att stripa av gamla dekorer.

Foliering och bilddekorering

Om du vill ha kvalificerad dekor med fyrfärgsbilder eller heltäckning av befintlig lack, hittar du den allra senaste tekniken inom digitaltryck och foliering hos CA Andersson. Vi printar bilder och texter med extremt hög upplösning på den tunna folien och applicerar den på hela eller delar av karossen. Bättre sätt att skapa hög uppmärksamhet och stark visuell identitet finns inte!