CA BUTIKSMATERIAL &
POS-MATERIAL

Slaget står i butiken! Vi hjälper dig med butiks- och POS-material i alla tänkbara former och material. Flaggor, vepor, banderoller, posters, fönsterdekorer, hylltalare…

Skyltfönstret, första intrycket av din butik. Känslan av ditt varumärke. Impulsen att gå in eller inte? CA Andersson hjälper dig att skapa attraktiva och säljande skyltfönster och butiksinramningar.
 
Dekorer och texter i utskuren vinyl i olika färger men också av digitalprintade bilder. Vi kan sätta frostad folie eller täckande folie som insynsskydd eller bakgrund. Vi använder oss endast av kvalitetsfolier och vi lämnar givetvis alltid garanti på jobbet.

 

Skyltar och butiksexponering

Vi gör de flesta typer av skyltar som till exempel fasadskyltar, byggskyltar, sponsorskyltar, hänvisningsskyltar och gatupratare.
Dekoren kan bestå av logotyper och texter i utskuren folie i olika färger eller vara digitalprintad. Skyltmaterialet är oftast 3-5 mm pvc-skivor eller lackerad plan eller kantbockad aluminiumplåt. Vi gör även ljuslådor, profilbokstäver och neon/diodskyltar.