CA PRESENT & PROFILPRODUKTER

Vi representerar ett urval av de mest pålitliga varumärkena inom profilkläder och arbetskläder. Vi har eget tryckeri för appliceringar på textil och andra material.

Kläder och textiltryck är ett stort kompetensområde hos CA Andersson. Vi trycker, lagerför och sköter logistiken åt flera stora och välkända varumärken i Norden. Och naturligtvis har vi också ett grundsortiment av give-aways och presentreklam för att säkerställa och underlätta arbetet för våra uppdragsgivare.

 

Profilkläder

CA Andersson erbjuder hela kollektioner från ledande varumärken. Skjortor och kavajer till säljarna på mässan. Tröjor till kick off-resan. Mössor eller kepsar till kunderna. Väskor till nästa kundtävling. Med tryck eller brodyr eller annan applikation.

Ett uppskattat och användbart plagg inom segmentet profilkläder är pikétröjor som har ett stort användningsområde. Besök vår webbshop för mer info om pikétröjor.

 

Arbetskläder

Våra utvalda arbetskläder tål tuffa tag, i alla väder. Vad du än väljer ur vårt sortiment får du alltid bästa funktion, rörlighet och lättskötta material med högsta komfort. Och med tryck och brodyr som klarar tvätt efter tvätt efter tvätt utan att blekna eller förstöras.

 

Present- och profilreklam, giveaways

Vi servar en lång rad uppdragsgivare med grundläggande giveaways och profilprodukter. Pennor, block, usb-minnen, elektronik, verktyg, godis, kristall och presentkort är bara några exempel.

Vi trycker eller applicerar logotype eller budskap på själva presenten, på förpackningen eller i en separat trycksak! Och vi hjälper gärna till med inslagning och distribution.

Bli en miljöhjälte med stil. Köp tygkassar med tryck och ge bort till kunder och medarbetare så hjälper du till att nå miljömålen om minskad användning av plastpåsar. Läs mer om tygkassar här eller köp tygkassar med eget tryck direkt i vår webbshop.

Håll en god relation med dina kunder. Ge bort en present vid årets högtider så som alla hjärtans dag, påsk, midsommar, jul, halloween, jul eller nyår. Inspireras och läs mer om vår påsk-giveaway fylld med nougatägg eller besök OneStopWebShop för fler alternativ och inspiration till giveaways.